Menu
+45 46 15 08 06

Om os

Velkommen

PRØV DET BEDSTE INDEN FOR DET JAPANSKE OG KINESISKE KØKKEN

Som den første restaurant i Danmark præsenterer Running Chopsticks vores mange menuer og retter på et rullende bånd i to etager. Båndet er indrettet, så de kinesiske varme retter holdes varme på det øverste bånd, mens det nederste bånd holdes køligt til sushi og frugt. Det giver Dem en enestående mulighed for at vælge præcis den eller de retter, der falder i Deres smag – det bedste fra de to store asiatiske køkkener i Kina og Japan. Både det japanske og det kinesiske køkken er baseret på en mangfoldighed af gode, sunde råvarer, der alle mætter og smager fantastisk.

På sushi-båndet vil man blandt andet kunne finde maki-ruller, nigiri-sushi, sashimi og mange andre delikate japanske specialiteter. På det øverste bånd, vil de varme kinesiske retter rulle forbi. Det kinesiske køkken består af forskellige typer kød og en endeløs række af sunde, nærende grøntsager samt ris.

Running Chopsticks glæder sig til at byde dem velkommen på vores restaurant og til vores mange rullende kinesiske og japanske retter. Hvis De foretrækker at spise Deres mad hjemme, kan alle vores retter desuden pakkes til take away (De sparer 15%). Vi kan også levere sushi og kinesiske retter til: Firmafest, fødselsdag, konfirmation, Bryllup, Jubilæum, Reception m.m.